Grupper & träningar

Inför varje termin hittar du information och grupplistor med schema här.

Simskolan VT 2023 startar 5 Februari

Praktisk information

Inträde: Biljett (kort) används i spärren vid omklädningsrummen i Vasahallen. Vid första tillfället får ni en biljett som gäller för hela terminen. Det är två in/ut-passeringar per biljett, så att du kan följa med ditt barn in.

Omklädning: Ett tiokronorsmynt behövs för att låsa skåpen i omklädningsrummen.

Barnen ska duscha, samt MYCKET bra med toalettbesök, innan de kommer in i simhallen. Det kan vara bra att ha en handduk med sig in (och en extra till användning efter simningen).    

Vänligen gå inte in i simhallen innan den föregående gruppen har avslutat sina aktiviteter. 

Simglasögon: Barn som går i Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen ska inte använda simglasögon. Anledningen är att de ska vänja sig vid att vara i vatten utan, simglasögon får inte heller användas vid simmärkestagning.

Under lektionen: För att det ska vara lugn och ro för barnen är det inte tillåtet att vara i simhallen under lektionerna.

Medföljande vuxna till barn i Baddaren och Sköldpaddan som simmar i lilla bassängen kan sitta på andra sidan glaset. För övriga gäller entréhallen.

Detta brukar gå bra, simlärarna tar väl hand om barnen. Vid behov går de med barnet till föräldern/den som är på simskolan med barnet.

Vanliga frågor och svar hittar du i vår FAQ. Vid ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till: hedemorasim@gmail.com

Följ oss gärna på Facebook! (Du som inte har Facebook kan ändå ta del av inläggen här på vår sajt, på startsidan).

Samverkan